Over Theia

Wij ontwerpen en bouwen Elektrische installatie, B2B gericht.
Onze expertise ligt in de winkelbouw, we werken hier onder andere samen met klanten zoals Aveve, Wibra, Carrefour, Brantano, Bestseller, Stamhuis,…
Daarnaast realiseren we ook elektrische installaties in projecten zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van de inkom bij Amival, het bouwen van serviceflats, rust- en verzorgingstehuizen, het vernieuwen van klaslokalen in scholen, …

THEIA zal al deze activiteiten tot in de puntjes uitwerken en biedt zeer praktijkgerichte oplossingen aan in 3 specialisaties: algemene elektriciteitswerken, databekabeling en verlichting.

Om u de kwaliteit te leveren waarop u rekent, werkt THEIA met toonaangevende fabrikanten en professioneel installatiemateriaal.
Theia is bovendien ook een approved installer voor Nexans – Een Belgische en toonaangevende fabrikant van data bekabeling. Het plaatsen, aansluiten en certificeren van Cat6, Cat6A en Cat7 netwerken is een specialiteit die we voor onze klanten tot een goed einde brengen. Zo hebben we vorig jaar het oude netwerk bij VBG in Wijnegem vervangen door een Cat6 netwerk van Nexans.

Onze missie: wij zijn een elektrisch installatiebedrijf waar kennis en vakmanschap centraal staan.
Onze Kennis: we scholen ons voortdurend bij in onze vakgebieden.
Ons vakmanschap: we besteden de grootste zorg aan de opbouw van onze installaties.